P.G. Reitsum c.a./ Kerkblad

 

Iedere zondag is er een dienst in de Kerk op de terp, Flieterpsterdyk 16, Reitsum. De diensten worden gehouden 's morgens om 09.30 of 's middags 13.45 uur.
U kunt de dienst rechtstreeks beluisteren via uw computer of door middel van een speciale ontvanger. Deze ontvanger is alleen beschikbaar voor leden van onze gemeente. Om de diensten via internet te kunnen volgen kiest u de link Kerktelefoon.
Tijdens bijzondere diensten georganiseerd door o.a.: de liturchiecommissie, kindernevendienst, club of catechesanten worden er regelmatig foto's of video's gemaakt u kunt deze vinden in de desbetreffende albums.

Predikant : ds. A. Elverdink Tel. 0512-471219 E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Preses dhr. A. Zoodsma 0519-339204 E- mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Preekvoorziening Mevr. D. Deelstra 0519-339269 E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kerkelijkbureau dhr. G. Drost E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van de zendingscommissie:

NIEUWSBRIEF VAN KLASKE GRIT SEPTEMBER 2017 BRAZILIE. Een paar hoogtepunten uit de brief van Klaske Grit. Op 14 Augustus is de Community Development School gestart. De studenten leren veel in 12 weken.
Klaske wilde ook graag in de wijk gaan wonen om meer contact te krijgen in de wijk. Dat is ondertussen gelukt. Wel heeft ze nu meer onkosten en moet ze nog huisraad aanschaffen. Een bijdrage van u is dan ook van harte welkom.

Hieronder kunt u het kerkblad van P.G. Reitsum c.a. downloaden in pdf formaat, heeft u geen pdf reader, download deze dan op Adope reader