P.G. Reitsum c.a./ Kerkblad

Het zien en luisteren van kerkdiensten

U kunt de diensten volgen via de Kerktelefoon op deze website. De livestream van de eredienst is ook te volgen via YouTube klik op https://youtu.be/ajOkZlKgwJ8 . of klik hier uitzending 16 augustus.  U kunt ook naar YouTube gaan via de TV vul dan het zoekscherm protestantse gemeente reitsum. Het is niet mogelijk om een livestream direct op de website te krijgen. Na de dienst wordt de uitzending in de loop van zondag 16 augustus geplaatst op de website www.deflieterpen.nl /video ongeveer 12.00 uur. Tot  1 september komt er per week maar 1 dienst beschikbaar. wordt abonnee van dit kanaal.

Protestantse Gemeente Reitsum c.a.

Iedere zondag is er een dienst in de Kerk op de terp, Flieterpsterdyk 16, Reitsum. De diensten worden gehouden 's morgens om 09.30 of 's middags 13.45 uur.
U kunt de dienst rechtstreeks beluisteren via uw computer of door middel van een speciale ontvanger. Deze ontvanger is alleen beschikbaar voor leden van onze gemeente. Om de diensten via internet te kunnen volgen kiest u de link Kerktelefoon.
Tijdens bijzondere diensten georganiseerd door o.a.: de liturchiecommissie, kindernevendienst, club of catechesanten worden er regelmatig foto's of video's gemaakt u kunt deze vinden in de desbetreffende albums.

Predikant : ds. A. Elverdink  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Preses dhr. A. Zoodsma  E- mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Preekvoorziening Mevr. D. Deelstra  E-mail   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kerkelijkbureau dhr. G. Drost E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerktelefoon

De kerktelefoon is iets veranderd sinds 25 mei 2018, op deze datum is de privacy wet in werking getreden. Van af dat moment zijn de opgeslagen mp3 kerkdiensten niet meer op de website te vinden. Elke week wordt er een kerkdienst op zondag uitgezonden deze dienst kunt u 1 week beluisteren op deze website. Wilt u een dienst later dan 1 week beluisteren meld u zich dan aan bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , vermeld hierbij welke datum u graag wilt hebben dan wordt u deze toegestuurd.

Kerkbladen

In de bijlagen vindt u de kerkbladen van de P G Reitsum c.a. vanaf maart 2018. Door privacyregels zijn de andere kerkbladen eraf gehaald.

Hieronder kunt u het kerkblad van P.G. Reitsum c.a. downloaden in pdf formaat, heeft u geen pdf reader, download deze dan op Adobe reader