Reuny school de Flieterpen Reitsum

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Sluiting Kristlike Basisskoalle de Flieterpen te Reitsum.

 Na meer dan een eeuw komt er per 1 augustus 2019 een einde aan christelijk basisonderwijs in de Flieterpen. Zelfs een nog vrij nieuwe school kan het tij niet keren. De krimp van het aantal leerlingen gaat de laatste paar jaar snel. De nu nog naar school gaande kinderen zullen straks uitvliegen naar een aantal omliggende dorpen.

De school wil oud leerlingen en iedereen die op welke manier ook aan een school in Reitsum verbonden is geweest uitnodigen voor een reünie. Deze zal plaats vinden op zaterdag 29 juni van 13:00 uur tot 17:30 uur.

 Wie wil deelnemen kan zich melden voor 1 april 2019 via het volgende e-mailadres (voorkeur) of telefoonnummer:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel: 0630223675

Wij zijn bezig een (klein)boekje te schrijven over de geschiedenis van de scholen in de Flieterpen  dit boekje kun je aanschaffen.

Op deze middag zullen de kinderen een play back wedstrijd houden en er komt een goochelaar om ons te vermaken. De kinderen kunnen gebruik maken van de verschillende speeltoestellen die op het terrein van de school staan. In de school zullen de foto's worden getoond en eventueel enkele video's. En natuurlijk komt U een heleboel schoolvriend(innen) tegen waar U mee praat onder het genot van een kop koffie/thee of iets dergelijks. Deze middag kost U niets.  Als u een boekje wil kopen dan kost u dit enkele euro's. 

 Als U als ouders/grootouders uw kind wil zien optreden dan moet u voor 1 april opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  tel: 0630223675 of via deze site www.deflieterpen.nl/contact of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.