Waar zijn de Foto's van de Flieterpen?

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Waar is het Fotoalbum gebleven?  Op deze site, FOTO-ALBUM  ziet u rechts een inlogformulier. Als u deze invult dan krijgt u toegang tot het Fotoalbum. U moet bij het inloggen rekening houden met een STERK wachtwoord. U moet zelf een wachtwoord maken van 8 cijfers of letters wat u  moet invullen. U bent zelf verantwoordelijk voor het wachtwoord, bewaar dit op een goede plek.  De beheerder moet u nog inloggen nadat u zich hebt aangemeld. Dit inloggen kan even duren.

Door de privacywet zijn wij genoodzaakt om de foto's die in het Fotoalbum van deze site zitten, te verbergen. U kunt ze alleen bekijken door in te loggen op deze site. Als u toegang heeft tot het Fotoalbum dan vrijwaart u de makers van deze beelden. U mag deze beelden niet verspreiden en alleen in huiselijke kring vertonen.   

Als u ingelogd bent dan komt u op de site webbeheerder aan de linkerkant ziet u Fotoalbum staan klik hierop en geniet.

Deze website is alleen voor de inwoners van de Flieterpen bedoelt . Gebruik dan ook je eigennaam als gebruiksnaam. Namen die niet in de Flieterpen  staan ingeschreven worden verwijderd. De webbeheerder slaat uw gegevens op er wordt verder niets meegedaan. Wilt u weten wat wij van u opslaan stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.