Waar is het Fotoalbum gebleven?  Op deze site ziet u rechts een inlogformulier. Als u deze invult dan krijgt u toegang tot het Fotoalbum. U moet bij het inloggen rekening houden met een STERK wachtwoord. Het eerste wachtwoord vervalt: u moet zelf een wachtwoord maken van 8 cijfers of letters wat u twee keer moet invullen. U bent zelf verantwoordelijk voor het wachtwoord, bewaar dit op een goede plek. 

Door de privacywet zijn wij genoodzaakt om de foto's die in het Fotoalbum van deze site zitten, te verbergen. U kunt ze alleen bekijken door in te loggen op deze site. Als u toegang heeft tot het Fotoalbum dan vrijwaart u de makers van deze beelden. U mag deze beelden niet verspreiden en alleen in huiselijke kring vertonen.   

Als u ingelogd bent dan komt u op de site webbeheerder aan de linkerkant ziet u Fotoalbum staan klik hierop en geniet.

Deze website is alleen voor de inwoners van de Flieterpen bedoelt . Gebruik dan ook je eigennaam als gebruiksnaam. Namen die niet in de Flieterpen  staan ingeschreven worden verwijderd. De webbeheerder slaat uw gegevens op er wordt verder niets meegedaan. Wilt u weten wat wij van u opslaan stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Het is de bedoeling dat u zich zelf aanmeld. dit is op dit moment nog niet mogelijk wat hierboven staat hoop ik binnenkort te realiseren.