De Bijbelquiz

De Bijbelquiz

Het zijn vreemde weken nu vanwege het Corona-virus heel veel activiteiten geen doorgang kunnen vinden: mensen die thuis moeten werken, kinderen die niet naar school gaan; jongeren die geen Centraal Examen meer hoeven te doen. Bezoek aan ouderen en andere risicogroepen dat tot het minimum beperkt wordt, etc. Wat we vooral moeten doen is met elkaar mee blijven leven en naar elkaar omzien; en dat gebeurt gelukkig in onze dorpen al volop.

Mocht u echter nog hulp nodig hebben of behoefte hebben aan gesprek; dan willen we daar vanuit dorpsbelang en vanuit de kerk graag voor beschikbaar zijn. Maak dat dan kenbaar aan: Cees Douwes (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0519 - 339258), voorzitter dorpsbelang of aan ds. Anne Elverdink (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 - 1528 1955), predikant prot. gem. Reitsum c.a.

Tegen de verveling die sommigen van ons deze weken misschien parten zou kunnen gaan spelen hebben we gedacht om wekelijks een paar quizzen op de site te zetten. We doen daarbij de volgende suggestie: Als je bepaalde antwoorden niet weet: niet gaan google-en, maar bel iemand die het misschien wel weet; dat is dan gelijk een mooie aanleiding om even contact met elkaar te hebben.

Wij willen de inwoners van de Flieterpen graag een podium bieden voor hun creatieve ideeën.

Alles is welkom. De bijdrage kan worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Groeten, Anne Elverdink

Je kunt de Bijbelquiz downloden Klik op de link hieronder, dit is een pdf bestand je kan deze uitprinten.
Je hebt voor dit bestand een pdf reader nodig heb je deze niet klik dan hier

De quiz "Bijbelquiz 2 mei " is het laatst toegevoegd.